Over ons

Waarom CELEKO?

 

ONTSTAAN

Door mijn jarenlange ervaring bij de VDAB heb ik gezien dat de MATCH tussen WERKGEVERS en TALENTEN niet altijd correct wordt uitgevoerd.

Het valt mij op dat heel wat werkzoekenden en werknemers niet beseffen dat ze met hun talenten in combinatie met veel GOESTING terug of ook ergens anders aan de slag kunnen gaan.

Ik zie dat heel wat ondernemingen niet alleen moeite hebben om de juiste medewerker(s) binnen hun team te vinden, maar dat het voor ondernemingen vaak ook niet gemakkelijk is om hun talenten aan boord te houden.

Ik voel dagelijks zowel bij ondernemingen als bij talenten dat het hebben van een klankbord die neutraal en op basis van vertrouwen met je meedenkt, een grote meerwaarde gaat zijn.

Met de expertise die ik heb opgebouwd wil ik hier op inzetten door je hier als externe partner in bij te staan en je proberen op heel wat vlakken te ONTZORGEN!

Ik wil kortweg  heel graag via CELEKO hier YOUR MISSING LINK voor zijn!

Benieuwd en wil je meer weten, klik HIER!

 

MISMATCH!

Door zowel elke werkgever als ieder talent kwalitatief beter te screenen gaan we er alles aan doen om hier verandering in te brengen.

We willen je van A-Z ondersteunen, we gaan opzoek naar gemeenschappelijke normen en waarden, we houden rekening met het DNA van jouw onderneming en met de intrinsieke passie van ieders talent.

We zijn kortweg ervan overtuigd dat we je “ de intrinsiek gemotiveerde zwarte raaf “ gaan vinden en samen met je toekomstige werkgever gaan kunnen kneden tot de witte raaf die je als werkgever voor ogen hebt.

We zullen kortweg ons uiterste best doen om tot een PERFECT MATCH te komen.

Een goede OPLEIDING en BEGELEIDING is in heel dit proces van essentieel belang.

 

Met plezier gaan werkenplezant ondernemen!

Ik zie meer en meer dat er nood is aan een externe neutrale partner die op vlak van TEVREDENHEID een meerwaarde voor iedere ondernemer kan betekenen. Het valt mij op dat veel werkgevers waar ik over de vloer kom op vlak van HRM zowel voor hun nieuwe als hun vaste medewerkers extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door te fungeren als de LOOPBAAN-PARTNER bij uitstek willen we hier op inzetten om zo van aanwerving tot einde loopbaan een belangrijke rol op vlak van job- en personeelstevredenheid te blijven spelen!

 

DUURZAAM SAMENWERKEN!

Tijdens mijn bedrijfsbezoeken is het mij opgevallen dat iedere onderneming op heel wat vlakken nog kan en iedere talent wil blijven GROEIEN.

Talenten zowel met als zonder een job hebben vaak niet de tijd en de nodige expertise om de juiste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Iedere gedreven ondernemer is dag en nacht bezig met de uitbouw van zijn zaak en heeft dan ook niet de tijd om extra tijd vrij te maken voor heel wat andere belangrijke en specialistische taken.

CELEKO wil als externe partner met je meedenken, je adviseren en je ondersteunen. Indien nodig verwijzen we je door naar één van onze kwalitatieve partners indien onze expertise hier minder in ligt.

We streven naar een DUURZAME PARTNERSCHAP.

Jouw tevredenheid blijft, samen met onze betrouwbare partners, te allen tijde voor ons van prioritair belang!